čtvrtek 25. února 2016

Zonky přináší obrovské novinky - úrok od 3,99 % a půjčky i pro problémové klienty

Je to naprosto neuvěřitelné, ale Zonky přináší nyní možnost vzít si půjčku s úrokem od 3,99 %.

Pokud jako žadatel o půjčku získáte rating A**, úrok vaší půjčky může klesnout až na neuvěřitelných 3,99 % p.a. To je pro bonitní žadatele naprosto neuvěřitelné a nevídané - a to nejen mezi nebankovními poskytovateli půjček, ale také mezi bankami a ostatními P2P poskytovateli.

Zonky zároveň zavádí celou další škálu ratingů - nyní je jich hned 8. Nejdražší půjčka je přitom zhruba stejná jako získáte u běžného spotřebitelského úvěru u banky - 19,9 % p.a.

Ratingy Zonky půjček a jejich úroky:


  • Rating A** - úrok 3,99 % p.a.
  • Rating A* - úrok 4,99 % p.a.
  • Rating A++ - úrok 5,99 % p.a.
  • Rating A+ - úrok 8,49 % p.a.
  • Rating A - úrok 10,99 % p.a.
  • Rating B - úrok 13,49 % p.a.
  • Rating C - úrok 15,49 % p.a.
  • Rating D - úrok 19,99 % p.a.

Poslední novinkou, se kterou Zonky přichází je možnost osobní schůzky, na které můžete o půjčku požádat nebo získat více informací o Zonky. V tuto chvíli se se zástupci můžete setkat v coworkingových centrech Impact Hub v Praze, Brně a Ostravě.

Moje hodnocení novinek na Zonky

Toto skutečně českým trhem půjček zahýbá. Skupiny kolem Home Credit evidentně vědí, jak dělat skvělé finanční služby. Za poslední roky tu máme nízkonákladovou on-line banku Air Bank (drtivá většina služeb zdarma), nejvýhodnější půjčku před výplatou v podobě Japonské půjčky (půjčka na 14 dní zdarma nebo za 33 Kč za každou půjčenou tisícovku na 30 dní) a pak přichází Zonky, kde půjčují lidé lidem za úrok od 3,99 až 19,90 %.

Ironie je, že nyní je z pohledu veřejnosti nejméně oblíbeným poskytovatelem půjček a úvěrů v celém portfoliu Home Credit asi právě Home Credit samotný. A to i když už i on snížil pomocí bonusů sazby půjček na 9,9 % p.a. - viz. nabídka Home Credit půjčky na malesplatky.cz. Z mého pohledu ale PPF a Home Credit prostě jedou, a to dost správným směrem...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vyvarujte se vkládání nerelevantních reklamních odkazů mimo téma. Komentáře čtu a klidně je začnu i mazat.